Als je deze site bezoekt, dan is dat niet zonder reden. Je wil verandering, het is 'tijd dat er iets verandert',  je hebt al langer forse klachten of bent nieuwsgierig wat we voor je kunnen betekenen. En soms zie je gewoon door de bomen het bos niet meer en ben je er klaar mee om het alleen te blijven doen.

We hebben allemaal wel eens begeleiding nodig in het leven. Dan is het fijn om daar over te praten met iemand die alles weet over de werking van het brein en jou praktische handvatten kan bieden waarmee je verder kunt. En een no-nonsense aanpak.

Het Psychologencentrum biedt advies, ondersteuning en training door gekwalificeerde psychologen en Gz-psychologen.

Maak direct een afspraak
Placeholder Image

Werkwijze

De ziektekostenverzekeraars vergoeden alleen hulp als wij een verwijsbrief van uw huisarts kunnen overleggen. Neem die mee naar het eerste gesprek.

Overigens kunt u ook op eigen kosten bij ons in behandeling komen. Binnen 14 werkdagen na aanmelding vindt het intakegesprek plaats.

In het eerste gesprek kunt u vertellen waarvoor u hulp zoekt. Vervolgens bekijken we samen of uw vraag en ons aanbod op elkaar aansluiten.

We streven ernaar de behandeling zo kort mogelijk te houden.

Maak een afspraak
Placeholder Image

Vergoeding

De zorgverzekeraars waarbij we MET contract verzekerde zorg leveren in 2020 zijn Zilveren Kruis Achmea en Menzis/Ander Zorg en de maatschappijen die onder Zilveren Kruis Achmea en Menzis vallen.

Bent u verzekerd bij een andere, door ons niet gecontracteerde zorgverzekeraar, dan raden wij u aan, u goed in te lezen in de voorwaarden voor vergoeding van een GGZ behandeling door uw zorgverzekeraar.

Klik op onderstaande button voor de contactgegevens van uw zorgverzekeraar om te informeren naar uw GGZ vergoeding.
Contact Zorgverzekeraars
Placeholder Image

Wachttijd

Voor een intake (kennismaking) gesprek kunt u op korte termijn bij ons terecht, maar in verband met de vele aanmeldingen is de wachttijd tussen de intake en het begin van de therapie langer dan gewenst, gemiddeld 37 dagen. Hiervoor graag uw begrip.

Via het contactformulier onder aan deze website kunt u een intakegesprek aanvragen of u kunt bellen met 055-3562300.
 
N.B.: U kunt contact opnemen met uw zorgverzekeraar voor wachttijdbemiddeling. Zij zullen dan kijken of bij gecontracteerde GGZ aanbieders voor u iets te regelen valt
Wachttijdbemiddeling

Waarom psychologische hulp?

Iedereen heeft wel eens problemen of klachten. Vaak verdwijnen die na verloop van tijd weer vanzelf, of je bent voldoende geholpen door erover te praten met vrienden, familie of bekenden.

Maar soms zijn het problemen waarvoor je niet wilt aankloppen bij anderen en heb je klachten waar je maar niet van af kunt komen.

Denk bijvoorbeeld aan:

angst
burnout
eenzaamheid
eetproblemen
hartkloppingen
incest
moeite met emoties uiten, keuzes maken of ontspannen
ouderen problematiek
 posttraumatische stress-stoornis (PTSS)
probleemdrinken
problemen met het reguleren van ernstige emoties
relatie- en/of gezinsmoeilijkheden
rouwverwerking
sexuele problemen
slaapproblemen
 spanningshoofdpijn
straatvrees
traumaverwerking
vermoeidheid
verlegenheid
werkproblemen
 

Bij het Psychologencentrum behandelen we deze problemen en klachten in een passende mix van wetenschappelijke methoden, beweging en online ondersteuning.

Wil je meer informatie of direct een afspraak maken?

Laat dan hier je gegevens of vraag achter, dan nemen wij contact op. Wij gaan zorgvuldig om met je privacy. Verstuur geen gevoelige informatie via deze weg en neem in noodgevallen contact op met je huisarts.

Stuur een Email

Corona

In verband met het Coronavirus hebben we in de praktijk samen met alle medewerkers maatregelen genomen om je gezondheid te bewaken. We volgen hierbij de actuele richtlijnen van het RIVM. Alle gesprekken vinden nu online plaats via de gebruiksvriendelijke app Zoom, waarvan je een dag van tevoren een link ontvangt.

Denkt u er wel aan om, als u verhinderd bent de afspraak op tijd af te zeggen.

Vanuit de praktijk voor iedereen gezondheid & wijsheid gewenst. Wees zuinig op elkaar! 

Mede namens alle collega's,

Eugène Oostveen

[email protected]