Over Eugène


"Ik ben gefascineerd door de veerkracht, positiviteit en drive van mensen. Mijn grootste kracht is mensen te inspireren en hun angsten te doen elimineren. Ik handel vanuit mijn missie dat het positief zelfbeeld, zowel in lichaam als in geest, cruciaal is bij het volharden en afmaken wat je begint. Iedereen kan dit bereiken."

Als psycholoog ben ik allereerst mens. De verbinding die ik maak met de ander is de belangrijkste basis voor elke volgende stap naar keuze, verandering, succes of vrijheid.

Over Eugène

"Ik ben geïnteresseerd in de kracht van mensen en hoe een positief zelfbeeld kan ondersteunen bij het behalen van je doelen."

Als psycholoog ben je allereerst mens. De verbinding die ik maak met een ander is cruciaal voor het succes van verdere behandeling of ondersteuning.

 

Eugène is een gepassioneerde GZ- en eerstelijnspsycholoog, gedragswetenschapper, online ondernemer, voorzitter, spreker en docent. Hij is gespecialiseerd op het gebied van zelfbeeld, verandering, presteren, succes en motivatie.

PERSOONLIJKE GROEI & SUCCES
Eugène heeft zijn unieke eigen aanpak die mensen unaniem uitdaagt het beste en mooiste uit zichzelf te halen. Hij laat je de effecten ervaren van zijn verschillende effectieve, wetenschappelijke methoden en technieken (en slimme tools). Jij vindt jouw WHY en HOW! Jij elimineert elke angst die jou beperkt!

PROGRAMMA'S
Eugène inspireert particulieren, studenten, docenten, coaches, bedrijven en zelfstandig ondernemers. Zijn talent is ieder op zijn gemak te stellen, naast je te gaan staan, en vervolgens uit te dagen op indringende en inspirerende wijze. Hij laat je niet alleen de window of oppurtunity zien, hij leert je hoe je er doorheen klimt en de stappen zet tot persoonlijke groei, keuze, verandering, succes en vrijheid. 

JOUW PLEK & TEMPO
Offline en online, je kunt de programma's op je eigen tempo volgen, waar en wanneer het je uitkomt. Omdat iedereen anders is.

ONTMOET EUGÈNE
Eugène heeft meer dan 20 jaar ervaring als psycholoog in zijn eigen praktijk. Hij leest mensen, hun talenten, drijfveren en drempels, en hun interne strijd. De duizenden mensen die hij heeft ondersteund denken anders, veranderen, kiezen of herstellen. 
Verwacht de beste inzichten in hoe je je leven kunt veranderen door een positief zelfbeeld, wilskracht en jouw lef. Inzichten en kennis gaan je helpen de optimale versie van jezelf te zijn.

SUPPORT
Er is zoveel mogelijk. Ik help je graag. Voor vragen kan je een mail sturen naar [email protected]

ELKE BROWSER
Er zijn geen limieten, want jouw programma past zich aan aan iedere moderne browser.